Amazon Quiz Time Answers: Win Rs 10,000 Amazon Pay Balance Today(ALL Answers Added)

Amazon 10,000 Quiz Answers Today | Amazon Quiz Time Answers

Amazon 10000 Quiz Answers, Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Answers 30th August: Amazon is back with a new quiz contest called Amazon Quiz Time also called as Amazon 10,000 quiz. During this quiz, Amazon will display a total of 5 unique questions with 4 options for each. The users shall select the correct answer for all questions on Amazon app to be eligible to win Rs 10,000 as Amazon Pay Balance. There are total 5 prizes will be given to the lucky winners. Winner will be announced on 30th September 2018.

So we have come across to make you win this contest. In this post, we have mentioned the answers of Amazon 10,000 Quiz contest.

Amazon Quiz Time Answers: Win Rs 10,000 Amazon Pay Balance – 10 September 2018

Question 1 – Who was the first president of the USA? 

Answer – George Washington

Question 2 – Eugenics is the study of _______. 

Answer – altering human beings by changing their genetic components

Question 3 – Which invention is associated with the Wright brothers? 

Answer – Aero Plane

Question 4 – Which famous personality’s autobiography is titled ‘A MoveaFeast’?t’ ? 

Answer – Ernest Hemingway

Question 5 – The Government of India recently provided first-ever financial support to which Indian sport for participation in England?

Answer – Kho Kho


Amazon Rs 10,000 Quiz Answers (Previous Quiz)

Question 1 – Neeraj Chopra recently created history by becoming the first-ever Indian to win an Asian Games gold medal in which sport?

Answer – JAVELIN THROW

Question 2 – Freddie Mercury was the lead vocalist of which iconic rock band?

Answer – Queen

Question 3 – What does the Latin phrase ‘Caveat emptor’ mean?

Answer – let the buyer beware

Question 4 – The recently announced ________ Mission will be India’s first manned space flight, and is expected to send 3 astronauts into space for seven days. Fill in the blanks.

Answer – Gaganyaan

Question 5 – By what name is Norma Jean Baker more commonly known?

Answer -Marilyn monroe


Amazon 10,000 Quiz – Terms & Conditions

  • You should be of an age 18 years or above to participate in the contest.
  • You should be an individual legal resident of the Republic of India.
  • This Contest period is 10th September 2018 from 8 AM to 12 PM.
  • In order to be eligible for the Contest, you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App.
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the questions correctly, you will be entitled to a lucky draw.
  • It will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • A total of 5 participants will be selected as the lucky winners of the Contest.
  • The winner will be eligible to win Rs 10,000 as Amazon Pay Balance.
  • The Prize will be delivered to the winner very soon.

Tag’s: 10,000 Amazon quiz, amazon quiz time, Amazon 10,000 quiz answers, Amazon 10000 Contest Today, Amazon 10000 Quiz Time Answers, Amazon Quiz Time Answers, Amazon Quiz Answer, Amazon Today Quiz Answers, Amazon 10000 Quiz.

Amazon Quiz Time Answers: Win Rs 10,000 Amazon Pay Balance Today(ALL Answers Added)
5 (100%) 8 votes

2 Comments
  1. Reply
    Omprakash choudhary December 16, 2017 at 11:53 am

    It will be a so funny or lovely game to increase knowledge and I like to play it’s so much.

    • Reply
      Admin April 21, 2018 at 12:37 am

      Thanks, OM.
      Keep visiting our website for latest amazon quiz answers

    Leave a reply

    CouponWish